Gratis verzending*
30 dagen uitproberen
100% Gecertificeerd
34.000+ Tevreden klanten

Wij zijn Yuconn

Hoe het allemaal begon

Yuconn is ontstaan vanuit de overtuiging dat technologie jou kan helpen om je leefomgeving gezonder en comfortabeler te maken. Yuconn staat voor “you connect”, want alles staat met elkaar in verbinding. Bewustwording over de invloed van de omgeving, want het leven is te mooi en te kostbaar om dit niet te doen. We zien dit als iets wat breder is dan luchtkwaliteit en goede nachtrust alleen. We houden continue de laatste relevante onderzoeken in de gaten, om de inzichten te gebruiken voor de doorontwikkeling van onze uitsluitend duurzame producten. In de toekomst gaan we nog meer informatie delen, zodat wij jouw partner zijn voor het in contact zijn én blijven met jouw omgeving.

De missie van Yuconn is iedereen bewust te maken van de impact van een slechte luchtkwaliteit op de gezondheid en daarmee levensduur. Of het nou is voor jezelf, je kinderen, je kostbare bezittingen of planten. We moedigen iedereen aan om hier mee aan de slag te gaan. Door gebruik te maken van de Yuconn meters weet je hoe de luchtkwaliteit is, en kun je erop anticiperen om zo de omstandigheden optimaal te krijgen. Op veel plekken bestaan nog steeds (slaap)kamers met schimmelplekken op de muren, en ontzettend veel mensen lopen met vage klachten die 1 op 1 te linken zijn aan de luchtkwaliteit van hun omgeving. Yuconn is gedreven om dit te voorkomen, en waar dit niet kan een eenvoudige oplossing te bieden.

Naast de luchtkwaliteit vinden wij het thema slaap belangrijk. In onze uitgebreide collectie vind je ook slaaptrainers & wekkers waardoor jij rustiger in slaap kunt komen en wakker worden. Want een gezond slaapritme en een goede nachtrust zorgen ervoor dat jij helemaal klaar bent voor wat de dag ook brengt. Yuconn ziet het als haar verantwoordelijkheid om met de producten bij te dragen aan de optimale omstandigheden om gezond te kunnen leven. Door het gebruik van onze wekker kun jij bijvoorbeeld jouw telefoon op een andere plek dan naast jouw bed bewaren. Zo stimuleren we op allerlei manieren kleine praktische stapjes, die opgeteld van grote positieve invloed zijn op jouw leven.

Yuconn meters hebben stuk voor stuk maanden in de ontwerpfase gezeten, om zo samen met onze fabrikanten apparaten die innovatief, duurzaam en accuraat zijn te ontwikkelen. Wij hebben een excellente klantenservice, die graag met je meedenkt en adviseert. Omdat wij onze producten letterlijk binnenstebuiten keren voor het daadwerkelijk de verkoop in gaat, kunnen we hoge kwaliteit garanderen.

De waardering van www.yuconn.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.6/10 gebaseerd op 664 reviews.