Gratis verzending*
30 dagen uitproberen
100% Gecertificeerd
34.000+ Tevreden klanten

Wij zijn Yuconn

Over ons

Visie

Yuconn is ontstaan vanuit de overtuiging dat technologie jou kan helpen om je leefomgeving gezonder en comfortabeler te maken. Yuconn staat voor “you connect”, want alles staat met elkaar in verbinding. Bewustwording over de invloed van de omgeving, want het leven is te mooi en te kostbaar om dit niet te doen. We zien dit als iets wat breder is dan luchtkwaliteit en goede nachtrust alleen. We houden continue de laatste relevante onderzoeken in de gaten, om de inzichten te gebruiken voor de doorontwikkeling van onze uitsluitend duurzame producten. In de toekomst gaan we nog meer informatie delen, zodat wij jouw partner zijn voor het in contact zijn én blijven met jouw omgeving.

 

Missie

De missie van Yuconn is iedereen bewust te maken van de impact van een slechte luchtkwaliteit op de gezondheid en daarmee levensduur. Of het nou is voor jezelf, je kinderen, je kostbare bezittingen of planten. We moedigen iedereen aan om hier mee aan de slag te gaan. Door gebruik te maken van de Yuconn meters weet je hoe de luchtkwaliteit is, en kun je erop anticiperen om zo de omstandigheden optimaal te krijgen. Op veel plekken bestaan nog steeds (slaap)kamers met schimmelplekken op de muren, en ontzettend veel mensen lopen met vage klachten die 1 op 1 te linken zijn aan de luchtkwaliteit van hun omgeving. Yuconn is gedreven om dit te voorkomen, en waar dit niet kan een eenvoudige oplossing te bieden.

 

Bewuster slapen

Naast de luchtkwaliteit vinden wij het thema slaap belangrijk. In onze uitgebreide collectie vind je ook slaaptrainers & wekkers waardoor jij rustiger in slaap kunt komen en wakker worden. Want een gezond slaapritme en een goede nachtrust zorgen ervoor dat jij helemaal klaar bent voor wat de dag ook brengt. Yuconn ziet het als haar verantwoordelijkheid om met de producten bij te dragen aan de optimale omstandigheden om gezond te kunnen leven. Door het gebruik van onze wekker kun jij bijvoorbeeld jouw telefoon op een andere plek dan naast jouw bed bewaren. Zo stimuleren we op allerlei manieren kleine praktische stapjes, die opgeteld van grote positieve invloed zijn op jouw leven.

 

Productontwikkeling

Yuconn meters hebben stuk voor stuk maanden in de ontwerpfase gezeten, om zo samen met onze fabrikanten apparaten die innovatief, duurzaam en accuraat zijn te ontwikkelen. Wij hebben een excellente klantenservice, die graag met je meedenkt en adviseert. Omdat wij onze producten letterlijk binnenstebuiten keren voor het daadwerkelijk de verkoop in gaat, kunnen we hoge kwaliteit garanderen.

Waarom kiezen voor ons

Gezonder en bewuster leven

We bieden producten die bijdragen aan een algeheel gezonder en gelukkiger leven, voorbij luchtkwaliteit en nachtrust. Hierbij is bewustwording een belangrijk onderdeel.

Duurzaamheid en Milieu

Onze producten zijn duurzaam ontwikkeld en milieuvriendelijk, verbeteren je gezondheid en zijn goed voor de planeet.

Wetenschappelijk Onderbouwd

We baseren onze producten en adviezen op de nieuwste wetenschappelijke onderzoeken voor betrouwbare en effectieve oplossingen.

Gebruiksvriendelijke Producten

Onze apparaten zijn eenvoudig te installeren en te gebruiken, zodat je direct je leefomgeving kunt verbeteren zonder technische kennis.

Innovatieve Technologie

Onze producten integreren naadloos in je leven en helpen de luchtkwaliteit te monitoren en verbeteren met de nieuwste technologieën.

Uitgebreide Ondersteuning

Ons team biedt deskundige, persoonlijke ondersteuning en advies bij het gebruik van onze producten.

De waardering van www.yuconn.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.3/10 gebaseerd op 673 reviews.