Gratis verzending*
30 dagen uitproberen
100% Gecertificeerd
34.000+ Tevreden klanten

Wekkerradio met draaiknop

 39,95

De wekkerradio Classic helpt je fijn wakker worden.

  • Word wakker met een BB-toon of radio
  • Heeft 2 instelbare alarmtijden
  • Is tot 5x dimbaar
  • Radio handmatig of automatisch instellen
  • back-up batterij voor de instellingen

 

De YUCONN Wekkerradio helpt je wakker worden en in slaap vallen. De wekkerradio wekt je met een buzz “BB” standaard alarmgeluid of radiovolume. Er is een slaaptimer functie zodat je in slaap kan vallen met jouw favoriete radiozender. De wekkerradio heeft 50 automatisch/handmatig instelbare radiozenders. Door de grote cijfers, is de tijd makkelijk af te lezen. Met de dim functie kan de tijd op 5 standen gedimd worden.

 

EENVOUDING EN DUIDELIJK
Door de grote cijfers makkelijk af te lezen. Waarbij de helderheid aan te passen is. Fijn voor iemand die geen licht wil in zijn kamer.

BATTERIJ BACKUP
Deze wekker heeft ook een batterij back-up. Als er is een stroomstoring is, hoef je de klok en je alarm niet opnieuw in te stellen.

EEN KLOK, TWEE ALARMEN
Met de dubbele alarmfunctie kan je twee verschillende alarmen instellen. Perfect voor als je partner er eerder uit moet dan jij of je een aparte tijd wilt instellen voor doordeweeks en weekend.

SLAAPTIMER
Zak heerlijk in slaap met je favoriete radio station op de achtergrond. Je kunt de slaaptimer zo instellen dat de muziek maximaal 1,5 uur doorspeelt. Daarna wordt de speaker automatisch uitgeschakeld. Dit zorgt ervoor dat je ‘s nachts niet wakker schrikt van het geluid van de radiozender die nog doorspeelt.

RADIO scant automatisch de zenders
De radiofunctie scant automatisch of handmatig de zenders in en slaat deze vervolgens op als zender. Er zijn 50 opslag zenders.

NEDERLANDSE Handleiding
De Wekkerradio wordt geleverd met een Nederlandse handleiding.

Features:

✅ Altijd op tijd wakker met de digitale wekker of met FM-radio

✅ Stel twee alarmtijden in, bijv. voor werkdagen en voor het weekend / of voor jezelf en voor je partner

✅ Met auto-scan of handmatige scan sla je tot 50 voorkeurszenders op van je favoriete radiozender

✅ De cijfers zijn dimbaar op 5 standen, eindelijk geen last meer van het felle licht in je kamer

✅ Door de ingebouwde back-up batterij ben je altijd voorbereid op stroomuitval

100% tevredenheidsgarantie

Bij YUCONN leveren wij 100% kwaliteit en kunnen daarom 100% tevredenheidsgarantie aanbieden. Dit houdt in dat je de wekkerradio 30 dagen mag uitproberen. Ben je niet tevreden, stuur dan de wekkerradio terug zonder gezeur.

Heb je vragen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn zowel via e-mail als telefonisch erg goed bereikbaar.

Relaxed opstaan in de ochtend

Slaap is voor veel mensen zo gewoon dat ze er pas bij stilstaan als ze er problemen mee hebben. Dit laatste geldt daadwerkelijk voor ongeveer een-derde van de Nederlanders tussen 18 en 70 jaar. Bovendien geeft bijna de helft van onze bevolking aan een uur minder te slapen dan het aantal uren dat ze zeggen nodig te hebben.