Gratis verzending*
30 dagen uitproberen
100% Gecertificeerd
34.000+ Tevreden klanten

Yuconn Weerstation binnen en buiten – uit te breiden tot 3 buitensensoren

 49,95

48 op voorraad (kan nabesteld worden)

Weerstation met buitensensor. Geeft weersvoorspelling, luchtvochtigheid, temperatuur, maanstand en luchtdruk weer. Tevens een voorspelling voor 12/24 uur. Met DST EN RCF ontvangst. Ook te gebruiken als wekker met 2 wekkers.

De Yuconn weerstation met vele mogelijkheden. 

Kleurrijke Display Multifunctioneel Weerstation
Het weerstation heeft een full-color LCD-scherm met een rijke display-inhoud, zodat u duidelijk de datum, tijd, binnen- en buitentemperatuur en vochtigheidsinformatie, weersveranderingen, luchtdrukindex, maanfase, comfortindex, enz. kunt aflezen.

RCC Automatische ontvangst
Nadat het Yuconn weerstation is aangesloten op de voeding, zal het automatisch het weer, de tijd, temperatuur, vochtigheid, maanfase, luchtdruk, enz. aanpassen aan uw locatie en tijdzone, zonder handmatige instellingen. Als er zomertijd is in het gebied, wordt het synchroon ingeschakeld.

Aanpasbare Achtergrondlicht met 3 dim niveau’s
Het weerstation heeft een automatische sensor lichtfunctie, die automatisch de helderheid van het scherm aanpast volgens het omringende licht van het product. Het kan ook worden overgeschakeld op 3-dim niveau’s, en het scherm helderheid kan worden ingesteld op basis van persoonlijke voorkeur. Wanneer het wordt aangedreven door batterijen, zal het scherm worden aanstaan voor 10s en vervolgens wordt deze automatisch uitgeschakeld.

Buitensensor tot 100M
Met de mogelijkheid om tot 3 sensoren aan te sluiten binnen een open bereik van 100M, kunt u met ons weerstation gemakkelijk de buitentemperatuur en vochtigheid controleren op verschillende locaties rond uw huis, zoals uw kinderkamer, tuin, serre, achtertuin, en meer. Ons apparaat is uitgerust met slechts één sensor.

Batterij waarschuwing
Yuconn weerstations en zenders zijn uitgerust met een lage batterij waarschuwing. Wanneer de batterij van uw product bijna leeg is, verschijnt er een waarschuwingspictogram; op dat moment moet u de batterij zo snel mogelijk vervangen om de normale werking niet te beïnvloeden. (De AAA batterijen zijn niet inbegrepen in de verpakking)

Opmerking: Het is aanbevolen de Type C adapter aan te sluiten voor normaal gebruik. Het standaard instel scherm staat alleen aan voor 10S bij gebruik van een batterij. Het gebruik van de batterij is alleen om te voorkomen dat gegevens niet worden opgeslagen na een toevallige stroomstoring.

Gezond binnenklimaat

Een te hoge of te lage luchtvochtigheid in huis, wat merk je daar nou van? Veelvoorkomende klachten zijn hoofdpijn, droge ogen en lippen, een droge keel en vaker moeten hoesten. Doordat de huizen tegenwoordig goed geïsoleerd zijn kan de luchtvochtigheid flink dalen. Als het buiten koud is en binnen de verwarming/ open haard aan staat zal je dit al snel merken. Daarentegen, als de luchtvochtigheid te hoog is kan het benauwd voelen en kan de ruimte moeilijker opgewarmd worden. Langdurig lage luchtkwaliteit kan leiden tot luchtwegproblemen, en bij een lagere vitaliteit door reuma, eczeem of COPD kunnen de klachten versterkt worden.

Wat beïnvloedt de luchtkwaliteit? Meerdere factoren dragen hieraan bij. Bijvoorbeeld vocht in huis na het douchen of kleding wassen, eten koken, kaarsjes branden, maar ook jijzelf. Je ademt immers vocht en CO2 uit. De optimale luchtvochtigheid zit voor een leefruimte tussen de 40 en 60 procent, voor ruimtes met een andere bestemming voor bijvoorbeeld planten of verzamelwaar kan dit anders zijn. De ervaring leert dat het regelmatig schommelt en per ruimte aanzienlijk kan verschillen. Door te meten kun je er grip op houden, en leer je wat werkt voor jou. Zo weet je of je bijvoorbeeld een raam open moet doen, of het ventilatiesysteem hoger moet zetten.

De luchtkwaliteitsmeter voor de optimale omstandigheden van jouw waardevolle spullen en gewassen

Naast het gebruik van deze luchtkwaliteitsmeters in leefruimtes, worden deze meters ook veel ingezet voor andere doeleinden. Denk hierbij aan ruimtes voor verzamelwaar en waardevolle spullen, en in kassen en plantages voor het laten groeien van planten en gewassen in optimale omstandigheden.

Relaxed opstaan in de ochtend

Slaap is voor veel mensen zo gewoon dat ze er pas bij stilstaan als ze er problemen mee hebben. Dit laatste geldt daadwerkelijk voor ongeveer een-derde van de Nederlanders tussen 18 en 70 jaar. Bovendien geeft bijna de helft van onze bevolking aan een uur minder te slapen dan het aantal uren dat ze zeggen nodig te hebben.